Over Moniek

Herken jij het volgende....

 

....er zit meer in mijn bedrijf en in mijn mensen.

....wij kunnen veel sneller groeier, maar het lukt niet.

....we hebben nog zoveel ideeën, maar we komen er niet aan toe ze te realiseren.

....als ik niet duw en trek, dan gebeurt er niets.

....ik zou willen dat mijn mensen meer eigenaarschap tonen.

 

Ben je ondernemer of leidinggevende en herken je bovenstaande vragen. Weet jij eigenlijk dat je meer uit je bedrijf of afdeling kan halen, maar lukt het niet. Zoek je naar de juiste aanpak, naar de juiste mechanismes? Zou je willen dat het makkelijker en sneller ging? Dan ben je bij De Groeispiegel aan het juiste adres. Bedrijven zitten op goud. Op het verborgen potentieel van hun mensen. Als je niet weet hoe je dit potentieel benut, blijft het verborgen. De Groeispiegel helpt je hierbij en lost onder bovenstaande vraagstukken op zoals hierboven benoemd. Zodat jij met jouw bedrijf of met jouw team het beste uit de mensen haalt en uit jezelf.

 

De aanpak van De Groeispiegel kenmerkt zich vooral door helderheid in inzichten, in mogelijkheden, heeft tempo en is doortastend.

Over Moniek

 

Moniek heeft de kracht van WILLEN ontdekt en gezien wat er gebeurt als mensen vanuit intrinsieke motivatie handelen. Zonder het te weten laten organisaties tussen de 60 en 70% van hun potentieel liggen. Hier is een enorme groei en winst te behalen, zonder bijkomende kosten. Het is vaak een kwestie van kritisch kijken naar de organisatie, de wijze van organiseren en leiding geven. De ruimte die medewerkers krijgen om hun werk uit te voeren en zich te ontplooien.

 

In haar werk komt Moniek regelmatig bedrijven tegen waarvan de leiding vindt dat er meer uit het bedrijf te halen valt, ze weten alleen niet hoe. Moniek houdt deze bedrijven een spiegel voor en maakt helder waar het verborgen potentieel ligt. Zij begeleidt, geeft handvatten en werkvormen om het potentieel te benutten en draagt met als resultaat dat leidinggevenden minder hoeven te duwen en te trekken, dat medewerkers meer betrokken zijn en dat het berijf sneller en makkelijker kan groeien.

 

Naast het begeleiden van bedrijven geeft Moniek training, treedt ze op als spreker en geeft ze gastcolleges in het HBO.

autorespond
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

"Moniek heeeft zich meer dan bewezen door een diepgaande maar nuchtere analyse te maken van hetgeen er leeft binnen het team van het World Forum. Dit alles resulteerde in een helder en tastbaar overzicht wat in mijn rol een direct instrument werd om met de juiste prioriteiten de juiste verbeter stappen te zetten. Geen “paralysis through analysis” maar een heldere, diepgaande en oplossing gerichte aanpak."

Michiel Middendorf (General Manager World Forum)