Klanten

De Groeispiegel werkt met MKB ondernemers die door willen groeien.

 

Ben jij die ondernemer die

 

vindt dat er meer in z'n bedrijf en z'n mensen zit? Jullie werken hard met z’n allen en toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Je hebt het idee dat er meer uit je mensen zou kunnen halen, maar weet niet goed hoe je dit aan moet pakken. Als je ze vraagt om mee te denken, komt er niet veel reactie. Je krijgt hierdoor het gevoel dat de ontwikkeling en groei van je bedrijf alleen jouw bord ligt. Je zou het liefst een “wij” gevoel hebben, in plaats van “wij-zij”.

 

het gevoel heeft dat medewerkers meer betrokken kunnen zijn? Je medewerkers vinden het heel vanzelfsprekend dat er van alles geregeld wordt en dat het salaris elke maand gestort wordt. Ze realiseren zich niet hoe hard er gewerkt moet worden om het werk binnen te halen en marge te maken. Het voelt alsof je alleen staat en zou graag willen dat je mensen het begrijpen en meer pro actief dingen uit zichzelf doen. Je mist een gevoel van eigenaarschap.

 

veel kansen ziet en ideeën heeft, maar niet (snel genoeg) tot resultaat komt? Je hebt het idee dat je veel mist en denkt dat groei en ontwikkeling sneller en makkelijker kan. Er blijft naar jouw mening te veel liggen. Je zou graag grotere stappen maken.

 

Het zat is om steeds te moeten duwen of trekken. Eigenlijk heb je niet altijd de zin en het geduld om je mensen te motiveren. Jouw tijd gaat op aan het uitleggen en beantwoorden van vragen. Op deze manier kom je nauwelijks aan je eigen werk toe, laat staan aan het uitbouwen van je bedrijf.

 

 

Wie zijn gebaat bij samenwerking met De Groeispiegel?

 

Ondernemers die aan hun bedrijf willen werken en willen doorgroeien, met een organisatie vanaf 20 medewerkers. Je bent ambitieus en je wilt groeien. Je hebt het idee dat je voor een volgende groeistap staat en het elk moment los kan gaan, maar je weet niet goed hoe je het vorm moet geven. Je zoekt naar de obstakels die de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf stagneren. Je staat open voor hulp van buitenaf, om nu echt substantiële stappen te zetten.

Je wilt je organisatie inrichten op de groei die je voor je ziet. Je wilt graag meer aan je bedrijf werken en minder in je bedrijf. Jouw mensen zijn je belangrijkste kapitaal en je vindt het dan ook belangrijk dat zij het beste uit zichzelf halen.

 

Ondernemers die willen leren hoe ze het beste uit zichzelf en hun mensen halen en daarin durven investeren. Je accepteert dat je niet alles weet en wilt graag leren. Je houdt van sparren met anderen om zo op nieuwe ideeën en inzichten te komen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe manieren jouw bedrijf en je mensen naar een hoger plan te tillen.

 

Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze.

 

autorespond
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.