Producten en diensten

Vind en ontwikkel de hefbomen die obstakels wegnemen die groei en ontwikkeling van jouw bedrijf blokkeren.

 

 

Hefboomtraject

Wil jij meer uit je onderneming halen? Weet je niet waardoor de groei en/of ontwikkeling van je bedrijf stagneert. Vraag jij je af welke stap je eerst moet zetten? Met dit op maat gemaakte traject help ik jou als ondernemer, jullie als directie en/of managementteam bij het vinden van de hefbomen om jouw bedrijf weer in beweging te brengen en de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt….lees verder….

 

 

Obstakel Analyse van de organisatie

Wil jij het grootste kapitaal van jouw organisatie benutten. Wil je het verborgen potentieel van je bedrijf aanspreken? Doe dan het medewerkers onderzoek naar obstakels binnen jouw organisatie. Gebruik de collectieve denkkracht van je mensen. In korte tijd krijgen jullie zicht op de obstakels en grootste verbeterpunten én je verhoogt het draagvlak en de betrokkenheid onder je mensen. Veranderingen en verbeteringen gaan sneller en met beter resultaat....lees verder...

 

 

Teamontwikkeling 3.0

De wijze waarop medewerkers met elkaar samenwerken in teams, bepaalt de effectiviteit van die teams. Hoe effectief werken jullie samen? Met teamontwikkelingsprogramma’s van De Groeispiegel leren mensen elkaar écht goed kennen en vergroot je het gevoel van eigenaarschap onder je mensen. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat mensen beter gaan samenwerken met als resultaat meer werkgeluk, minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en een snellere ontwikkeling van je bedrijf, producten en diensten. Wil jij dit ook ...lees dan verder…..

 

 

Groepsprogramma

“Het is eenzaam aan de top”…Herken je het gevoel dat het soms lijkt alsof je er alleen voor staat. Ondernemen kan eenzaam zijn. Je voelt de verantwoordelijkheid voor je medewerkers en de druk van het zorgdragen voor genoeg omzet. Je ziet dit gevoel niet terug bij de rest van het organisatie en eigenlijk is dat ook logisch. Jij hebt de keuze gemaakt voor het ondernemerschap, je medewerkers niet. Toch sta je niet alleen in dit gevoel. Je deelt dit met andere ondernemers. Sinds 2004 breng ik MKB ondernemers bij elkaar in groepsprogramma’s om gedurende een bepaalde tijd in een frequentie elkaars vraagstukken te verdiepen. De opbrengst is voor iedere ondernemer verschillend, maar het ligt allemaal in de lijn van een stuk herkenning, bevestiging, net dat zetje wat je nodig had voor die keuze of beslissing...lees verder….

 

autorespond
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.