Hefboomtraject

Groei door met je bedrijf en haal eruit wat erin zit. Verwijder voor eens en voor altijd de obstakels met de hefbomen die ik je bied.

 

 

 

Hefboomtraject

Wil jij meer uit je onderneming halen? Weet je niet waardoor de groei en/of ontwikkeling van je bedrijf stagneert. Vraag jij je af welke stap je eerst moet zetten? Met dit op maat gemaakte traject help ik jou als ondernemer, jullie als directie en/of managementteam bij het vinden van de hefbomen om jouw bedrijf weer in beweging te brengen en de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt,

 

 

 

Deze website pagina is nog niet af. Binnenkort meer over deze dienst. Wil je nu al meer info? Bel of mail naar:

 

moniek@degroeispiegel.nl

06-46990252

 

 

 

Sociaal Doorgroeien!

 

De Groeispiegel en de Groeicoach hebben ons in dit traject begeleid. Ze hebben samen met de mensen een analyse gemaakt van het “innovatie- en groeivermogen” van het bedrijf. Op basis van hun analyse en advies zijn we met werkgroepen aan de slag gegaan en hebben we aanpassingen en verbeteringen aangebracht in onze organisatie en processen. Met elkaar hebben we een andere mindset gekregen. Met als gevolg dat wij de stijgende omzet en grotere orders aankonden en onze productiviteit gestegen is. Wij zijn klaar voor de volgende groeistappen.”

 

Ron Broeders (Directeur Eigenaar)